Retning i kartet og «Mine Trimpoeng»

I den siste versjonen av Trimpoeng-appen har vi lagt til to nye funksjoner: Se retningen din i kartet og «Mine Trimpoeng» – et kart som viser alle dine innsjekkinger.

Kim Grytøyr

Kim Grytøyr

1 minutt

Med disse to nye Premium-funksjonene håper vi at Trimpoeng-appen blir enda mer nyttig og morsom å bruke! Her får du en kort innføring i hvordan funksjonene fungerer.

Når du er inne på et turmål kan du nå aktivere en funksjon som viser retningen din i kartet, samt en hjelpelinje som viser deg korteste vei (i luftlinje) mot turmålet. Dersom turmålet har en rute kan du også trykke på pilen som viser retningen for å heller vise retningen til det nærmeste punktet i ruten som i retning turmålet.

Vi gjør oppmerksom på at denne funksjonen er ute i en prøveversjon, og at retningen som vises kun er veiledende.

På startsiden av appen finner du nå et nytt menypunkt: «Mine Trimpoeng». Her vil du få opp et kart som viser alle dine innsjekkinger på tvers av alle konkurranser du har vært med på. Du kan klikke på filtreringssymbolet for å velge hvilke konkurranser du vil vise innsjekkinger fra.

Prøv Premium gratis i 14 dager

Er du ennå ikke Trimpoeng Premium-bruker? Fortvil ikke! Du kan prøve alle funksjonene helt gratis i 14 dager. Åpne appen for å starte et prøveabonnement.

Kim Grytøyr

Kim Grytøyr

CTO · Trimpoeng

Kim jobber med alt det tekniske i Trimpoeng og er ansvarlig for at ting fungerer som det skal. I tillegg skriver han artikler om hvordan Trimpoeng fungerer og hvordan du kan få mest mulig ut av tjenesten.