DDE på topptur!

Bjarne Brøndbo og vennene gjør som stadig flere namdalinger: Inntar toppene på jakt etter trimpoeng. Les omtale i Namdalsavisa.

Kim Grytøyr

Kim Grytøyr

1 minutt

Helene Finstad Fjær hos Træn mener appen er helsefremmende, og er fornøyd med at mange utnytter turmulighetene.

– Vi ser at mange som i utgangspunktet ikke har vært så mye ut i marka tidligere, nå trekker ut, sier Fjær.

Dette har Kjell Ove Lænd også lagt merke til. Med sine 1.720 poeng leder han Trimpoeng-konkurransen. Han mener et slikt tilbud er med på å motivere til mer aktivitet. – Det er spennende å ha appen, og den er en fin motivasjon når man har satt seg et mål, forteller han. Hittil i sommer har Lænd besteget Heilhornet tre ganger. – Vi sov i telt på Hornfjellet og gikk opp til Heilhornet flere dager, fortsetter han.Selv med en god ledselse på de andre deltakerne, tror han ikke det vil holde til seier når konkurransen avsluttes i oktober. – Ettersom jeg pendler gjennom jobb, tviler jeg på at jeg vinner, fortsetter han.Lænd, som alltid har likt å gå i fjellet, tenker ikke nødvendigvis på å slå de andre deltakerne, men fokuserer på seg selv. – Jeg konkurrerer kun med meg selv, avslutter han."

Les hele artikkelen HER

Kim Grytøyr

Kim Grytøyr

CTO · Trimpoeng

Kim jobber med alt det tekniske i Trimpoeng og er ansvarlig for at ting fungerer som det skal. I tillegg skriver han artikler om hvordan Trimpoeng fungerer og hvordan du kan få mest mulig ut av tjenesten.