Turlag og foreninger

Trimpoeng muliggjør turkonkurranser også i områder der det er vanskelig å finne nok frivillige til å plassere ut turkasser. Appen forenkler registrering og tiltrekker nye grupper deltakere. Man kan arrangere turkonkurranser beregnet på alle. Det er ingen begrensning på hvor mange poster eller turmål som plasseres på kartet eller hvor korte/enkle turer som inngår! Arrangør kan arrangere gratiskonkurranser, eller velge å ha en påmeldingsavgift. Trimpoeng kan selvfølgelig også kombineres med tradisjonelle postkassesystemer og turbøker. Systemet gjør det lettere å arrangere flere sesongbaserte aktiviteter gjennom året ettersom turmål legges inn elektronisk.


Som idrettslag kan du også søke om folkehelsemidler til å gjennomføre en trimpoengkonkurranse.

Les mer om det her:

Søk om folkehelsemidler

Fordeler ved å bruke Trimpoeng

Mindre arbeid med poster

Trimkasser er populære tiltak blant turlag og foreninger i Norge. Trimpoeng fungerer uten fysiske postkasser og stolper som settes ut. Dette gjør at antallet konkurranser kan øke. Hvis man ønsker å bruke postkasses parallelt, er det ingenting i veien for det.

Mulighet for påmelding med betaling i appen

Hvis ønskelig kan kan konkurransen betales ved påmelding direkte i appen. Dermed forenkles administrasjonen av turkonkurransen ytterligere.

Profilering i lokalmiljøet

Også lokale lag og foreninger kan med fordel arrangere konkurranser sammen med lokal avis, nærradioer og bedrifter. Økt publisitet skaper mer oppmerksomhet rundt turkonkurransen. La konkurransen bli en snakkis i lokalmiljøet.

Enkelt å administrere

Vi har jobbet med å gjøre det enkelt å opprette/administrere konkurranser i vårt administrasjonspanel. Alt er basert på pek-og-klikk direkte i nettleseren. Vi hjelper deg selvfølgelig i gang!


Bømlo Turlag ble første turlag i Norge til å prøve Trimpoeng verktøy i sin tradisjonelle turkonkurranse, "Topptrimmen". 1. januar ble denne konkurransen satt i gang i Bømlo-området. Det er har vært gøy å registrere at det per sommeren 2016 har blitt logget ca 11.700 turer i turkonkurransen!

Bømlo Turlag

Hvordan fungerer en konkurranse?

Hver konkurranse får egen hjemmeside

Når du oppretter en konkurranse får du også med en hjemmeside. Her legger du inn konkurransevilkår og premier. Så lager vi lister over deltakere og rangerer de etter poeng automatisk. Hjemmesiden vil også inneholde en liste over alle poster ute i naturen med kart. Vi hjelper deg gjerne med å opprette en konkurranse med nettside!

Se eksempel på hjemmeside

Deltakerne bruker mobil-appen til alt!

Først finner de turlagets konkurranse og registrerer seg med en profil. Deretter melder de seg på konkurransen og betaler deltakeravgiften direkte i appen med bankkortet sitt. Deretter velger de en utepost de har lyst til å gå til. Så følger de kartet på appen helt til de er innenfor den angitte radiusen, og da kan de sjekke inn. Posten blir så registert inn på konkurransesiden automatisk.

Last ned appen

Oversiktelig administreringsverktøy

Du bruker nettleseren din til å adminstrere dine konkurranser. Du kan enkelt legge inn og endre konkurranser når som helst. Innlegging og redigering av uteposter er også intuitivt og enkelt. For å sette radiusen for en utepost drar du bare sirkelen rundt til ønsket størrelse - enkelt og greit!

Kontakt oss så hjelper vi deg i gang!

Trimpoeng

Last ned vår app til iPhone og Android

Tilgjengelig på App Store

google-play-badge.png#asset:1063