Dette er Trimpoeng

En heldigital løsning for lokale turkonkurranser.

La oss begynne med å oppsummere Trimpoeng i en kort setning: Trimpoeng er en heldigital løsning for lokale turkonkurranser.

En turkonkurranse er i denne sammenhengen en tidsbegrenset konkurranse hvor deltakere i konkurransen registrerer det vi kaller «innsjekk» på turmål som er med i konkurransen. Dette kan være alt fra helt enkle turmål, for eksempel en spasertur på den lokale brygga, til mer krevende toppturer. Vanskelighetsgraden avgjør ofte hvor mange poeng en deltaker får for å registrere et innsjekk, men noen arrangører velger å premiere antall turmål fremfor hvor vanskelige turmålene er å nå.

Kort oppsummert

Slik fungerer det

Med Trimpoeng kan du enkelt arrangere heldigitale turkonkurranser i ditt nærområde.

Enkel administrasjon.
Med vår digitale løsning for administrasjon får du full oversikt over alt som rører seg i konkurransen din.
Enkel påmelding.
Deltakere melder seg på konkurransen selv. Dersom det er en betalt konkurranse blir også dette håndtert uten at du trenger å gjøre noe.
Enkel registrering.
Trimpoeng-appen gjør det veldig enkelt å registrere turer. Gå til turmålet, åpne appen og trykk «Sjekk inn» – tur registrert.

Trimpoeng-appen

Deltakere laster ned Trimpoeng-appen og bruker denne for å registrere innsjekk på turmål.

App StorePlay Store
App screenshot

God oversikt

I appen har man full oversikt over tidligere konkurranser og konkurranser en deltar i nå. Det er også enkelt å finne og melde seg på nye konkurranser.

App screenshot

Visuelle hjelpemidler

Det topografiske kartet i Trimpoeng-appen gjør det enkelt å se hvor turmålene i en konkurranse er plassert og hvordan terrenget rundt er.

App screenshot

Registrering av tur

Å registrere en innsjekking er gjort i en fei. Arrangøren definerer hvor nært et geografisk punkt en må være for å kunne registrere turen.

Enkel administrasjon

Som arrangør har du full tilgang til å administrere dine egne konkurranser. Dersom du har flere konkurranser kan du enkelt bytte mellom hvilken konkurranse du ønsker å administrere.

Her kan alt fra turmål til deltakere administreres ned til minste detalj, og du kan hente ut rapporter som gjør det enkelt å foreta trekninger av gevinster og premier.

Administrasjon av konkurranser er veldig enkelt.
Administrasjon av konkurranser er veldig enkelt.

Konkurranseside

Hver konkurranse har sin egen konkurranseside hvor deltakere, og for åpne konkurranser også hvem som helst, kan se turmål, deltakerliste og poengoversikt.

Hver konkurranse har sin egen konkurranseside.
Hver konkurranse har sin egen konkurranseside.