Hva er Trimpoeng?

Trimpoeng er et enkelt turkonkurransekonsept som gjør det mye mer motiverende å komme seg ut på tur! Deltakere laster ned Trimpoengappen og blir med på en konkurranse i sitt lokalområde. For å delta på en konkurranse, må det være noen som har opprettet en konkurranse der du bor. Dersom det ikke er det, kan du jo få satt opp en selv?

Det er mange idrettslag, bedrifter og kommuner som arrangerer Trimpoeng-konkurranser.

Arrangøren kan sette opp turmål etter eget ønske og administrere konkurransen helt selv!


Hvordan kommer man i gang som arrangør?

For å få satt opp en konkurranse må du først ta kontakt med oss i Trimpoeng. Det kan du gjøre enten ved å ringe 61 10 01 77 (kontortid 08:00-15:30 på hverdager) eller sende oss en mail til post@trimpoeng.no

Når dere har funnet ut hvilken type konkurranse dere vil ha (åpen deltakerbetalt, åpen, gratis for deltakere eller lukket), setter vi opp en avtale. Denne sender vi dere for signering elektronisk. Når vi har mottatt signering, setter vi opp konkurransen for dere og sender dere alt dere trenger for å logge dere inn på administrasjonssiden til konkurransen.


Hva kan man gjøre som arrangør?

Som arrangør får man tilgang til å legge inn de turmålene man ønsker og i tillegg administrere konkurransen for deltakerne.

Turmål- her kan man:

  • plotte inn turmål på kartet med ønsket innsjekkingsradius.
  • laste inn GPX-spor og ruten vil vises som en strek i kartet.
  • legge inn bilde til hvert turmål.
  • skrive detaljert turbeskrivelse i tekstfelt.
  • sette valgfri poengsum
  • bestemme hvor lang tid det må være mellom innsjekk på et turmål (standard 8 timer)
  • synliggjøre sponsorer med logo og URL.


Deltakeradministrasjon

Her kan du få en god oversikt over alle deltakerne og hvor mange poeng/turer de har. Du kan sende ut SMS/ e-mail til deltakerne gjennom administrasjonssiden. Det er også mulig å eksportere listen over i Excel-format.


Egen hjemmeside

Som arrangør får dere også en hjemmeside knyttet opp mot konkurransen. Her kan dere (via adminsiden) legge inn forsidebilde og tekst slik at siden fremstår innbydende for deltakerne. På hjemmesiden ser deltakerne rangeringslisten og i tillegg er det et kart over alle turmålene.


Support

Som arrangør er det deg deltakerne skal ta kontakt med dersom de støter på utfordringer. Er det noe du ikke kan hjelpe dem med, sender du saken videre til oss.


Ta kontakt med post@trimpoeng.no eller ring oss på 61 10 01 77 dersom du er interessert i å arrangere en konkurranse!Trimpoeng

Last ned vår app til iPhone og Android

Tilgjengelig på App Store

google-play-badge.png#asset:1063