Tilbud fra iBooking AS: Alle norske treningssenter får bruke Trimpoeng uten kostnad frem til 1.juni

iBooking AS er "morselskapet" til Trimpoeng AS og Trimpoengløsningen ble opprinnelig utviklet til bruk i treningssenter, men sprdte seg raskt til mange andre brukergrupper.
Nå ønsker iBooking AS å hjelpe sine treningsenterkunder samt bransjen generelt i den vanskelige situasjonen som har oppstått med Korona viruset Derfor tilbys alle norske treningssenter å sette opp en Trimpoeng konkurranse for sine medlemmer - helt uten kostnad. Det er ingen spesielle krav til medlems system eller øvrige dataløsninger treningssenteret har fra før.

Konkurransene varer ut mai 2020. Det er satt en begrensning på 20 turmål, og vi anbefaler at disse primært settes opp i nærområdet til senteret og der medlemmene bor.

SIden det nærmer seg 1.juni kan vi opplyse om at treningssenter som allerede kjøper tjenester hos iBooking AS vil få en god pris om de velger å kjøpe en normal Trimpoengkonkurranse hos oss. Ta kontakt på telefon 90208490 eller epost: post@trimpoeng.no

Klikk her for å lese mer og opprette din konkurranse

For treningssentre

Trimpoeng kan brukes av treningssentre til å aktivisere medlemmer hele året, og spesielt i perioder hvor det er lavere aktivitet inne på senteret. Gruppetimer og egentrening inne på senteret kan også inngå i konkurransene.

Fordeler ved å bruke Trimpoeng

Moderne og tidsbesparende

SMS-konkurranser og trimkasser er populære tiltak blant treningssentre i Norge. Med vår Trimpoeng-app gjør vi turene mye mer spennende, samtidig som du slipper å bruke tid og penger på å sette ut fysiske poster.

Rekrutter nye medlemmer

Bruk Trimpoeng til å trekke til deg nye medlemmer, og vis dine eksisterende at dere er innovative og tilbyr noe utover det vanlige. Det er også mulig å gi poeng for gruppetreninger på senteret (avhenger av kundesystem).

Profilering i lokalmedia

Trimpoeng er et spennende konsept og kan lett bli en snakkis i ditt nærmiljø. Hvorfor ikke kontakte lokale medier og prøve å få de til å skrive om ditt senter og hvordan dere bruker Trimpoeng? Og kanskje kan dere til og med arrangere sammen med lokalavisa slik flere andre senter har gjort?

Sosiale media!

Deltakere i Trimpoeng-konkurranser elsker å ta bilder. Be fotografene merke bilder med #trimpoeng og #konkurransenavnet, så får dere økt oppmerksomhet om treningssenteret og konkurransen

Vi vil at våre medlemmer skal være aktive både ute og inne. Trimpoengappen er enkel å laste ned og enkel i bruk. Å samle poeng er en stor motivasjon for deltakerne.

Carina Øglænd
Gruppetimeansvarlig/Eier, Aktiviteten Treningssenter

Hvordan fungerer en konkurranse?

Hver konkurranse får egen nettside

Når du oppretter en konkurranse får konkurransen din en egen nettside for deltakerne. Her legger du inn hovedbilde, konkurransevilkår og premier. Vi lager lister over deltakere og rangerer de etter poeng automatisk. Nettsiden vil også inneholde en liste over alle poster ute i naturen med kartoversikt. Her kan det også stå om gruppetimer inne på senteret også skal gi poeng (avhengig av kundesystem).

Se eksempel på hjemmeside her

Deltakerne bruker mobil-appen til alt

Først registrerer de seg med Trimpoeng profil (Navn, mobilnr og epost). Så finner de konkurransen din og melder seg på. Deretter velger de en utepost de har lyst til å sjekke inn på. Deretter følger de kartet på appen helt til de er ved posten, og da kan de sjekke inn.

Last ned appen

Enkelt administreringsverktøy

Du bruker nettleseren din til å adminstrere dine konkurranser. Det er enkelt å administrere og endre konkurranser når som helst. Her legger du inn hvilke regler du ønsker å ha i din konkurranse. Innlegging og redigering av uteposter er også intuitivt og enkelt. For å sette radiusen for en utepost drar du bare sirkelen rundt til ønsket størrelse - enkelt og greit!

Kontakt oss så hjelper vi deg i gang!

Trimpoeng

Last ned vår app til iPhone og Android

Tilgjengelig på App Store

google-play-badge.png#asset:1063