Hun har alltid likt å gå på tur. Men har aldri vært et konkurransemenneske før nå :-)

Trondhjems Turistforening var lei av å avlyse sine turarrangementer i Korona tida, derfor tok de kontakt med Trimpoeng og fikk satt opp den største enkeltstående konkurransen i Trimpoengs historie - med mer enn 3500 deltakere.

Tone Mjelva er nok den ivrigste - hver dag legger hun opp sin egen rute for å rekke over flest mulig turmål. Hun planlegger dette nøye, og tar innimellom buss for på flytte seg til områder langt unna - der hun fortsetter til fots. I snitt tre-fire timer pr. dag, men av og til opp til sju timer! I snitt sjekker hun inn på 20 poster hver dag.

(foto: adressa.no)

Den viktigste effekten av Trimpoeng konkurransen er nok bedret folkehelse for alle som motiveres til økt turgåing. Og det er bedre med en tur i uka enn ingenting.

Sitat fra markedssjef Johnny Remmereit i Trondhjems Turistforening: "Det går langt over de mest optimistiske spådommene vi hadde. Aldri før har vi klart å aktivisere så mye folk og fått så mange til å gå på tur i løpet av en så kort periode. Det har helt klart trigget en nerve blant mange folk".

Turkonkurransen har pågått fra 22.februar og avsluttes 8.mai.

Det kommer også en oppfølger til konkurransen med sannsynlig oppstart 1.juni

Her er konkurransesida til Rett Ut: http://www.trimpoeng.no/tron...

Og du kan lese artikkelen fra Adresseavisa her (krever abonnement):
https://www.adressa.no/pluss/n...

Trimpoeng

Last ned vår app til iPhone og Android

Tilgjengelig på App Store

google-play-badge.png#asset:1063