Trimpoeng har nådd 1 million turer!


Solfrid Nese fra Eksingedalen deltok i turkonkurransen "Bergsdalen Opp" i Vaksdal utenfor Bergen og hadde innsjekk nr 1 million

Trimpoeng blir stadig mer populært

Trimpoeng er først og fremst en motivator for å få folk opp av godstolen og ut i naturen. Man laster ned en app til sin telefon og melder seg på en Trimpoengkonkurranse. Så er det bare å oppsøke turmål som dukker opp i appen og sjekke inn for å få Trimpoeng. Resultater kan følges på egne hjemmesider for hver konkurranse.

Det er mange ulike arrangører av Trimpoengkonkurranser: turlag, idrettslag, treningssenter, frisklivssentraler, skoler, universiteter og kommuner. De offisielle Ti På Topp konkurransene i Norge – arrangert av Bedriftsidretten – er også Trimpoeng konkurranser. Ti På Topp har imidlertid sin egen app (Tipåtopp) og egne hjemmesider. I det siste har det blitt stadig mer populært for bedrifter å arrangere interne turkonkurranser for sine ansatte. Siden Trimpoengløsningen ikke krever tur-postkasser eller andre fysiske installasjoner ute i naturen oppnås flere fordeler: enkelhet for arrangør siden nye turmål bare plottes inn på kartet, mulighet for veldig mange turmål av ulik vanskelighetsgrad og ingen forsøpling/påvirkning i naturen.

Den heldige turgåer var Solfrid Nese fra Eksingedalen som deltok i turkonkurransen "Bergsdalen Opp" i Vaksdal utenfor Bergen. Hun sjekket inn på Kristi Himmelfartsdag på Geitastølen på Gullbrå. Hun fikk nylig overrakt et reisegavekort og blomster fra daglig leder i iBooking AS, Sven Martin Olsen.

Trimpoeng

Last ned vår app til iPhone

Tilgjengelig på App Store