Meny

Bedriftsidretten i Norge tar i bruk Trimpoeng

Avtale mellom Trimpoeng og Bedriftsidretten i Norge om leveranse av nytt tursystem til Ti På Topp i Norge.


(Bilde: Årets turbilde Ti På Topp Harstad, foto: Line Roksøy vangen)

Bedriftsidretten har i mange år arrangert Ti på Topp turkampanjer over hele Norge.  Formålet er å skape gode turopplevelser for alle målgrupper. Kampanjene har egne hjemmesider hvor deltagere kan registrere turene sine, sende inn bilder og være med i trekningen av flotte premier. Man velger selv om man vil delta alene, eller på lag med kolleger, venner eller familien.

Vi har nå inngått avtale om at vi skal utvikle et helt nytt system til Bedriftsidretten for bruk i hele Norge. Turregistrering vil nå også kunne gjøres rett fra smarttelefonen når man er ute på tur. Den nye appen, Ti På Topp, vil også vise liste over alle turmål i aktuell områdeaktivitet, og man kan velge kartvisning som viser hvor turmålet befinner seg i forhold til turgåeren. Løsningen vil også videreføre muligheten for turregistrering via "min side" på turkampanjen man deltar i. De fleste Ti På Topp kampanjene starter i mai måned.

Bedriftsidretten i Troms/Finnmark tjuvstarter!

Ti På Topp Harstad, Lenvik og Tromsø starter tidligere med noen utvalgte vinterposter, og vil til å begynne med bruke Trimpoeng sin nåværende versjon inntil egen versjon for Ti På Topp blir lansert i mai. All funksjonalitet blir overført til det nye systemet når resten av landets bedriftsidrettskretser starter opp sesongens Ti På Topp. Ta gjerne en titt ved å klikke på bildet av nettsiden til Ti På Topp Harstad. Vi ønsker lykke til og gleder oss til fortsettelsen.

 

Ti På topp Harstad: http://www.trimpoeng.no/i/tipatoppharstad

Ti På Topp Lenvik: http://www.trimpoeng.no/i/tipatopplenvik

Ti På topp Tromsø (start 5/3) : http://www.trimpoeng.no/i/tipatopptromso/

 

Publisert 01.03.2016 av

Følg og merk oss på Instagram med #trimpoeng